Hae
Teräsmutsi

Sunshine Blogger Award -haaste X TERÄSMUTSI

Silmiini osui tämä blogi- haaste jo useammasta Vaikuttajamedian blogista. Tästä voit klikata lukemaan, Diiskuneiti -blogin haaste-postauksen. Tämä haaste on varmasti hyvä tähän kohtaan sillä uusia lukijoita on kertynyt viime aikoina paljon. Teille kaikille, tervetuloa mukaan matkaan!

 

 

1. mikä on blogisi tarina ja mistä kaikki alkoi?

Blogi-maailmassa oon ollut monellakin eri blogilla, mutta mielenkiinnon tai aihealueen köyhyyden vuoksi ne ovat aina tyrehtyneet. Ensimmäisiä blogejani oli silloisen parhaan ystäväni kanssa perustettu blogi, jonka aihealueet käsitteli kahdessa eri maassa asumista. Hän asui Norjassa ja minä Suomessa. Ajatus oli lähinnä tuolloin kertoilla kuulumisia toisillemme tuon blogin kautta.  Se taisi olla ihka ensimmäinen blogi, jota olen kirjoittanut. Nykyisen blogini tarina kietoutuu luomani henkilöbrändin ympärille eli toisin sanoen, elämäni. Teräsmutsi -brändi on ilmentymä itsestäni, jonka ajatuksena on valmentaa ja motivoida naisia, erityisesti äitejä. Blogissani käsittelen elämässäni kohtaamiani asioita, brutaalin suorasanaisesti.

2.mitä intohimo tarkoittaa sinulle?

Jos olet seurannut minua somessa, tiedät mitä se minulle tarkoittaa -jos et tiedät sen jatkamalla lukemista. Intohimo, se on kuin toinen nimeni. Intohimo tarkoittaa minulle tapaa elää; tehdä töitäni ja hengittää. Painotan joka some-kanavassani sitä, että se mitä teet, tee se intohimolla. Intohimoa on mulle se, että tarraan kiinni puolisooni heti hänet nähdessään. Intohimoa on mulle aamun ravintolisä-juoma. Intohimoa on se tunne, kun lentokoneen pyörät nousevat maasta ja kone suuntaa johonkin upeaan lämpöiseen maahan. Intohimoa kuvaa myös se viimeinen toisto kyykätessä, joka polttaa. Voisin siis sanoa, että intohimo tarkoittaa tapaani elää. Vedän satasella, tai sitten en ollenkaan. 

3. mitä teet rentoutuaksesi?

Hmm… Haastava kysymys, jos pitäisi valita vain yksi tapa. Yksi varmasti tärkeimpiä asioita on seksin harrastaminen, jos pääni on aivan jumissa ja mistään ei tunnu tulevan mitään, seksi on tasan tarkkaan se millä saan jälleen itseni toimimaan. Se rauhoittaa, renotuttaa ja antaa keskittymiskyvyn. Toinen tapa rentoutua on treenata, samalla musiikkia täysillä soittaen. Viimeisenä mainittavana tapana on ehdottomasti veden äärellä oleilu. Pienestä pitäen vesi on ollut todella rauhoittava elementti ja nyt aikuis-iällä olenkin huomannut hakeutuvani usein rauhoittumaan veden äärelle. Vertailussa järvi vastaan meri, voittaa nykyisin meri aina 6-0.

4. viimeisin matkasi?

Kevät Espanjassa, Mijaksessa ja piipahdus Barcelonassa. Kirjoitin myös blogiin Barcelona -viikonlopusta ja intohimoista.

5. matkustatko yleensä yksin vai ryhmässä?

No, siis, sekä että. On ihan superjees reissata yksin, ilman ketään. Varasin loppuvuodesta Airbnb -asunnon Vantaalta, juuri ennen syksyn kongressiamme nautin siitä hiljaisuudesta erittäin paljon. Väitän silti, että useammin matkustan jonkun kanssa; joko koko perheen, puolison tai ystävän kanssa. Olen kuitenkin ottanut to-do -listalleni, myös niitä omia reissuja. Yksin matkustaminen avaa silmiä ja lepuuttaa hermoja.

6. unelmakohde, jonne olet aina halunnut matkustaa?

Näitä on tosi monta, koska rakastan reissaamista. Yksi suurimmista houkutuksista on varmasti Bali ja kaikkeni teenkin juuri nyt, jotta pääsisin palkintomatkalle Baliin, yhteistyö-firman maksamana. Toinen mainitsemisen arvoinen on ehdottomasti Mauritius. Tuo matkustaminen on mulle sellaista terapiaa, jota haluan toteuttaa todella paljon. Haluan nähdä mahdollisimman monia huikeita kohteita.

7. mikä on viimeisin kirja, jonka olet lukenut?

Rakastan kaikkea vetovoiman lakiin sekä rikastumiseen liittyvää. Viimeisin lukemani kirja taisi olla Ilkka Koppelomäen Saa Mitä Haluat -kirja ja jos, et jo ole lukenut niin suosittelen sen todellakin lukemaan. Klikkaa tästä ja tilaa kirja itsellesi, tämä ei ole maksettu mainos.

8. mikä on lempi kirjallisuuden lajisi?

Elämänkerrat ja sitten nuo itsensä kehittämiseen liittyvät kirjat.

9. mitä tykkäät jakaa sosiaalisessa mediassa?

Motivaatiota ja aitoja tunteita.

10. mikä on suhteesi asuinpaikkaasi?

Asun paikassa, joka on ainut missä Suomessa suostun asumaan. Pirkanmaalla. Tällä hetkellä asutaan virallisesti Tampereella, joka oli ehkäpä suunniteltu hääkirkkoa silmällä pitäen, mutta jos ja kun mennään naimisiin se tapahtuukin sitten ulkomailla. Aikoinaan muutin Pirkanmaalle puolison perässä, nyt siitäkin on jo 4 vuotta ja 4 päivää.

11. mitä haluaisit edistää maailmassa?

Mun missio on selkeä, saada naiset puhaltamaan yhteen hiileen sekä äidit ymmärtämään olevansa muutakin kuin äitejä, panostamaan hyvinvointiinsa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *