Hae
Teräsmutsi

Kesä – to-do -lista

tänä kesänä, mulla on to-do -lista

Luit aivan oikein, tälle kesälle olen asettanut muutamia to-do -kohtia, jotka aion toteuttaa. Suomen kesä on niin lyhyt ja niin paljon pitäisi ehtiä saamaan aikaan. Tänä kesänä mulla on vain muutamat jutut, jotka haluan saada tehtyä, muu on plussaa. Näin jää hyvä fiilis kesästä!

 

1. Matkusta mahdollisimman paljon

Suomessa ja sen ulkopuolelle, kaupunkiin sekä rantaloma-kohteisiin. Matkustaminen on yksi mun elämäni suola ja haluan tehdä sitä mahdollisimman paljon, niin yksin kuin yhdessä perheeni sekä ystävieni kanssa. Tänä kesänä haluan reissata kaksin tyttäreni kanssa sekä yksin ja tietenkin myös sokerina pohjalla yhdessä perheenäkin.

2. Treenaa kovaa ja paljon 

Tälle kesälle on edellisiä kesä-kausia enemmän kulminoitunut tuo treenaaminen ja sille ajan antaminen. Tämä on mun treeni-kesä!

3. Nauti ystävien kanssa hyvästä musiikista

Muutamat festarit ja keikat on tarkoitus käydä kuuntelemassa, tarkemmin fiilistelemässä yhdessä ystävien kanssa. Katotaan tehdäänkö me joku ällösöpö -reissu myöskin puolison kanssa.

4. Syksyllä alkavien uusien projektien valmistelu 

Nyt on jo pidemmän aikaan näyttänyt siltä, että vihdoin mun omat työkuviot ja varsinkin juuri unelmaduuniprojektit starttaa syksyllä, kesällä on niiden aika suunnitella ja toteuttaa niitä.

5. NAUTI 

Tämä on liki tärkein! Tämä kesä on varmasti ensimmäinen, jonka tyttärenikin muistaa ja jo touhuaa enemmän. Tämä kesä on ensimmäinen hetkeen ilman jäätävää mahaa tai stressiä koulutöistä. Tänä kesänä minä elän ja hengitän ja opettelen yhden tärkeän taidon, jonka ystäväni vinkkasi. Nimittäin riippumatossa keinumisen taidon!

 

Kesä on Suomessa yleisesti vain loikoilua ja rentoilua, mutta itse rakastan kesällä myös oikeasti saada asioita aikaan, siinä samalla sitten on ihana vähän lomailla ja ladata akkuja. Ootteko te kesäihmisiä vai odotatteko jo syksyä kuin kuuta nousevaa, jotta sitten pääsee taas oman aikataulun kanssa vauhtiin? -Onko kesän ylipäätään pakko olla pelkkää laiskottelua ja kalenterin laiminlyömistä? Jännittääkö kesässä jokin, koetko ettet vielä olisi valmis kesään?

Millaisia ovat sun kesän 2019 to-do listan kohdat? Vai onko sulla sellaista listaa? Mitä mieltä, tarvitseeko ylipäätään olla listaa?

 

lue myös: itserakas vai itsevarma? 

 

 

xx Teräsmutsi

2 kommenttia

 1. Tiina K kirjoitti:

  Aivan loistavia kesä suunnitelmia! <3

  https://nouw.com/tiinak

 2. MJHK kirjoitti:

  Mihin kohteisiin teette reissuja kesällä? Me mennään muutamaksi päiväksi vaeltamaan Dolomiiteille ja sitten kierretään autolla ainakin Venetsia, Verona, Bergamo ja Milano. 🙂 Matkustelu on mahtavaa, oon siitä ihan samaa mieltä, mutta niin taitaa aika moni olla. 😀

  Muita hommia to-do – listalla on ainakin laittaa uuden kodin piha kuntoon. En ymmärrä miksi tämän asunnon edelliset asukkaat ovat halunneet peittää näkymän järvenrantaan kaikenmaailman pesailla ja isolla kuusella. Eli niiden raivaushommia ainakin edessä.

  Loppukesästä pitää alkaa perehtyy sitten uutta työtä varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *