Hae
Teräsmutsi

Minuuden voima

ootko ikinä ajatellut, että sillä kuka sä olet eli ”minuuden voimalla” voit muuttaa maailmaa?

Alkuviikon Valmentaja -vallmennuksen opit ja herättämät ajatukset ovat saaneet miettimään ”minuuden voimaa” itsessäni. Sillä kuka mä oon, saan kenet tahdon. Sillä kuka mä oon, voin sparrata muita. Sillä kuka mä oon, voin muuttaa maailmaa yksi naarasleijona kerrallaan. Sillä mikä on mun asenne, voin levittää hyvää.

joka kerta, yhden artistin biisien sanat nostaa mut ylös

Se on jännä, olen pystynyt rakentamaan itselleni keinon, jolla nousen aina uudelleen. Yksi osa on aina vahvasti ollut musiikki ja tarkemmin Cheekin musiikki. Juurikin taas alkuviikolla, kun kävin läpi aikamoisia tunteita ja ajatuksia elämästäni, liiketoiminnan rakentamisesta, näin muun muassa. Mun voimavarana toimi jälleen musiikki.

”Silti joskus tarviin suojapaikan heikkona hetkenä hetkeks, aurinkolasit toimii peittona edessä tehden. Vähän tilaa hengittää tässä kaupungin vilinässä, ihmisten ympäröimän etsin rauhaa mun sisimmästä.” -Cheek

Multa kysytään todella paljon, että miten mä jaksan joka päivä olla positiivinen? Eikö mulla ole paskoja päiviä, kun kaikki ottaa päähän ja mistään ei tunnu tulevan mitään? Onko tää aitoa vai mitä ihmettä?

Nyt vastaan. Mulla on paljonkin paskojen päivien alkuja, uskon, että jopa enemmän kuin monella teistä. Se mikä mut erottaa teistä, on päätös. Mä koen elämäni niin suurena lahjana ja varsinkin sen ajatuksen, että mulla on ihan selkeä missio maan päällä. Juuri siksi, en käytä yhtäkään turhaa hetkeä rämpien tai masistellen. Kun tunnen, että aamulla hyppään väärällä jalalla sängystä sen sijaan, että palaisin vällyjen väliin. Volat kaakkoon ja päätös. Päivästä tulee upea, näytän itselleni ja sille universumin voimalle, joka yrittää takoa mua maahan. Olen vahvempi.

Ihmiset monesti ajattelee, että onpa tuolla helppo elämä. Siis keskittyvät muiden elämän ulkokuoreen, sen sijaan, että tarttuisivat omaa elämää kuin härkää sarvista. Tein aikoinaan tuota aivan samaa, huomasin ympärilläni olevan ihmisiä, jotka tekivät sitä ja silloin päätin hankkiutua eroon toksidisista ihmisistä sekä ajatusmaailmasta.

Puhdistettuani ilmapiirin ympäriltäni saatoin keskittyä vain omien intressieni eteenpäin viemiseen, sain jälleen kiinni siitä voimasta, jolla surkea aamu muuttuu mahtavaksi päiväksi. Silloin musta tuli pysäyttämätön. Ymmärsin, että oon reilu parikymppinen ja on kaikki aika sekä intohimo maailmassa käytettävissäni, miksi en aloittaisi heti?

Silloin musta tuli NaarasLeijona -lauman Alfa-naaras, todellinen Teräsmutsi. 

OTA HALTUUN MINUUDEN VOIMA

Ota haltuun oma sisäinen potentiaalisi sekä se terve röyhkeä itsekkyys, joka jokaisesta meistä löytyy. Anna sen kasvaa ja viedä sua eteenpäin. Kerron sulle, että kun saat otteen omasta voimastasi ja löydät sen sisäisen naarasleijonasi, olet pysäyttämätön. Silloin sä pystyt aivan mihin vain! Silloin vain nykyhetki ratkaisee, menneisyys vahvistaa ja tuleva innostaa.

Vannon sulle, että tulet kohtaamaan vastarintaa, epäilijöitä, vihaajia sekä kateellisia. Kerää niistä kaikista itsellesi vahva energia ja käytä sitä omaa missiotasi edistäen. Kun mä lopetin ”heittereiden” kuuntelemisen, mielessäni kirkastui ja sain itselleni takaisin menetettyä energiaa, jolla kulkea kohti päämäärääni.

Haluan siis sanoa, että jokaiselta meiltä löytyy se oma juttu, joka odottaa löytymistään. Se on sun lahjasi tälle maailmalle. Uskalla ottaa se käyttöön ja todella valjastaa se voimaksesi. Vähennä turhanpäiväisiä asioita ja keskity siihen mikä tuntuu sydämessäsi oikealta. Näin tehden saat itsellesi täyttymyksellisen elämän, jossa sun todellinen minuus on läsnä joka hetkessä.

Haluan, että saavutat sen mistä unelmoit

Mun mielestä tässä maailmassa kaikkein siisteintä on nähdä, kun toinen onnistuu ja saa siitä jäätävän hyvän olon ryöpyn. Se ona aivan parasta! Juuri siksi haluan, että kuuntelet omaa sydäntäsi, uskallat olla rohkea ja edetä kohti unelmiasi. Eteneminen voi olla hyvin pieniä askelia säännöllisesti. Tällä tavoin matkasi edistyy koko ajan, vaikka suuressa kuvassa se näyttäisi hitaammalta.

Usko itseesi ja oikeasti muista, että aina löytyy ihmisiä, jotka uskovat suhun!

 

 xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *