Hae
Teräsmutsi

Mitä mutsi tekee, kun koti on tyhjä? -huolehtii tarpeistaan!

kun koti tyhjenee huomaan aikalailla saman kaavan toistuvan

Ensin volat kaakkoon, sitten vaatteita vähemmälle. Ne hetket ihan vain itsesi kanssa on äideille erityisen tärkeitä. Meidän kauttamme ja avulla elää sekä hengittää koko perhe, on siis todella hyvä muistaa myös itse hengittää (välillä hieman kiihkeämminkin). Jotenkin juuri tuo äidin oma hetki itsensä kanssa, se on niin voimakas. Se säteilee koko perheeseen. Itseäni ei yhtään hävetä myöntää, että tarvitsen sen oman hetken joka viikko, jotta omat energiani sekä ”mutsi-mittarini” on ladattu.

 

Hektisen arjen keskellä, hetki itselle ja omalle keholleni

Näillä erityisillä hetkillä tarkoitan sitä, että saan tutkiskella itseäni ja löytää uusia puolia, joita rakastaa. Näistä hetkistä saan virtaa ja voimaa jaksaa hektisessä arjessa. Nämä hetket on vain minun, kukaan ei pyydä mitään, kukaan ei vaadi mitään. Olen itselleni vain minä. Tiedän, että jokainen äiti kaipaa juuri näitä hetkiä itselleen ja sen kuuluisikin olla kirjoittamaton sääntö, että niitä olisi säännöllisesti.

tähdellistä tai tähdetöntä tekemistä

Joka tapauksessa itselle otettu hetki on jokaisen äidin voimavara. Aina sen oman hetken ei tarvitse olla kovin suunniteltu ja ohjelmaa täynnä. Välillä oma hetki voi koostua vaikka vain oman seksuaalisuuden huolehtimisesta (aka masturbaatiosta), jonka jälkeen voi vähän tanssia. Ja arvaa vaan, kun puoliso saapuu ja lapset on saatu unille, miten huikea positiivinen energia valtaa kodin. That’s it! Kun perhe kotiutuu väitän, että hymy on herkässä ja fiilis on aivan huikea! Toisinaan sitä voi sitten kutsua kodin täyteen ystäviä ja nauttia heidän seurastaan.

Kannustankin jokaista äitiä ottamaan oman hetken ja panostamaan siihen omaan hyvinvointiin, oli se sitten seksuaalisuus, henkisyys tai vaikka salitreeni. Jokainen itseensä panostettu hetki on kuin laittaisi koko perheen yhteiselle tilille rahaa.

Musta ainakin on aivan mahtavaa saada rauhassa rakastaa itseäni ja ”lämmitellä” puolison kotiinpaluuta varten. Olen myös huomannut olevani tehokkaampi, kun olen saanut. Oliko tämä nyt sitten niitä juttuja, joita ei saa äiti ja perheellinen sanoa ääneen?

Puhun paljon seksistä, mutta lukisitteko ajatuksiani itsetyydyttämisestä ja siitä mitä se voi saada aikaan?

Miten sinä panostat itseesi? Muistatko ottaa niitä omia hetkiä? Kommentoi omat vinkkisi omien hetkien aktiiviteeteiksi! Panostatko myös itsesi rakastamiseen / itsetyydyttämiseen? 

 

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *