Hae
Teräsmutsi

Iho, ikuinen murheenkryyni

ennen jopa häpesin ihoani, se tuntui ikuiselta murheenkryyniltä

Palataan kuitenkin ensin aikaan, jolloin elin urheilijan elämää. Tuolloin ihoni oli usein hyvässä kunnossa, muutama pieni epäpuhtaus siellä täällä, ei mitään suurta. Homma muuttui, kun jalkapallo jäi ja jatkoin syömistä samaan tapaan. Runsaan syömisen sekä muutaman muun tekijän summana kasvojeni sekä esimerkiksi selkäni iho alkoi voida todella huonosti. Se sai jopa häpeän partaalle, sillä olen sitä mieltä, että ihon kunto ja ulkonäkö vaikuttavat vahvasti itsevarmuuteesi. Eli itselleni kyse ei ole vain pinnallisesta asiasta. Ihoni tila vaikutti ja vaikuttaa paljonkin siihen miten sinut olen itseni kanssa. Aikoinaan saatoin mennä meikeissä nukkumaan poikaystäväni viereen sillä häpesin ihoni todellista kuntoa niin paljon.

Useimmat puhdistajat ja sun muut tuotteet vain pahensivat tilannetta

Kyllä, siis todella monet tuotteet vain lisäsivät räjähdysmäisesti epäpuhtauksia ihossani. Olen käyttänyt kymmeniä marketti-merkkejä, muutamia kosmetologien ohjeistamia ja ihan jopa lääkärin määräämiäkin tuotteita. Näitä kaikkia hankaloittaa tieto, että minulla on atooppinen iho, mutta kasvoissa hyvinkin helposti pinta-rasvoittuva iho. Suoraan sanottuna apua en ole löytänyt mistään, jotkut tuotteet ovat antaneet ”tekohengitystä”, mutta hetken käytön jälkeen iho on ajautunut samaan kuntoon.

 

kreisiä! apu tippui syliin!

Aivan totta, olen nyt noin puolitoista kuukautta käyttänyt meidän Fitline Skin puhdistusmaitoa sekä tonic -vettä. Tuloksena ensin kunnon räjäytys, kun kaikki patoutunut kuona puski pintaan, sitten iho hieman rauhoittui ja alkoi korjaamaan itseään. Se mikä lopullisesti on tuonut avun mulle, on tuotteet, joita olen käyttänyt nyt huomenna tasan viikon. Siis jo ensimmäisestä käyttökerrasta huomasin eron ”vanhaan”. Iho tuntui pehmeältä, se tuntui raikkaalta ja ikään kuin se olisi hengittänyt pitkästä aikaa kunnolla. Kasvojeni tilanne on parantunut ainoastaan viikossa, ihan älyttömästi. Akuutteja epäpuhtauksia ei ole, vanhat arvet ovat selkeästi ottaneet ensimmäisiä askelia parantuakseen. Hullua! Ja ilman ihanaa varamutsia aka LadyDiamondia en olisi edes vielä päässyt kokeilemaan näitä. Nimittäin hän päätti valita mut Kuopion TimanttiPäivässä testiryhmäään, kuinka kiitollinen olenkaan. Nyt odotan innolla jokaista aamua sillä tiedän, että jokainen tehty puhdistus ja ihanalta hubbabubba-purkalta tuoksuva creme vievät ihoani lähemmäksi täydellisyyttä. Ja jestas sentään tuo naamio saa mut joka kerta innostumaan lisää, että voisin käyttää sitä joka päivä.

Olen aikaisemmin käyttänyt jopa 40+ -ihonhoito-tuotteita, olen siis käyttänyt jokaisen oljenkorren saadakseni apua iholleni. Tämä uusi ihonhoito-sarja on kuitenkin juuri targeoitu ”young generation” eli nuorta sukupolvea ajatellen ja se todella näkyy.

Vasta viikko ja huomaan jo eron!

Se mikä itseni nimenomaan yllätti on näiden tuotteiden todellinen tehokkuus ja juuri se NTC -meininki. Kun puhdistan kasvoni aamuin ja illoin puhdistusvaahdolla, voin oikeasti tuntea sen kihelmöinnin. Helpot ja yksinkertaiset tavat huolehtia itsestäni on mulle se tärkeä juttu. Tämä ihonhoito-sarja on nimenomaan täynnä yksinkertaisuutta, kolme tuotetta. Premium -laatua yksinkertaisesti.

Tätä ihonhoito-sarjaa ei vielä saa mistään sillä kuulun tosiaan testiryhmään, jonka tehtäviin kuuluu raportointi sekä käyttökokemusten listaaminen, magee juttu kaiken tämän lisäksi on se, että näistä tuotteista ei joudu pulittamaan omaisuuttaan vaikka sen olisinkin melkein valmis antamaan jo näillä käyttökokemuksilla. Siistiä kerran elämässäni saan kuulua todella etuoikeutettujen joukkoon! En malta odottaa kolmea seuraavaa viikkoa ja sitä mitä nämä tuotteet saavat aikaan ihossani.

PM-International eli yritys Fitlinen takana testauttaa siis tuotteensa aina ensin yrityksen omistajalla sekä meillä itsenäisillä Fitskuttajilla. Täten saadaan tietoon laatu, käyttökokemukset ja tarve.

 

Päätin myös kerätä rohkeuteni ja jaan teille nämä ”before” -kuvat, innolla ja uteliaisuudella odotan ”jälkeen”-kuvia, kun tuotteiden käyttöä on takana 4 viikkoa. 

 

Näillä puhein lupaan myös itselleni, että huolehdin ihostani enemmän jatkossa

Ihoa voit hoitaa sisäisesti sekä ulkoisesti ja näiden yhdistelmä onkin se tehokkain. Haluaisin kuulla onko sinulla ollut ongelmia ihosi kanssa ja jos kyllä, miten olet ratkaissut pulman?

 

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *