Hae
Teräsmutsi

Ennen ja jälkeen Espanjan -ERO?

ennen espanjan reissua meidän parisuhde

Meidän parisuhde oli todella stabiili, samaan aikaan silti liian normaali. Riideltiin, riideltiin ja riideltiin lisää, täysin turhista asioista. Sitten sovittiin ja meni hetki liiankin seesteisesti. Suhde haki selkeesti omaa polkuaan. Mietittiin moneen otteeseen, että miten jatkaa ja miten toimia. Muutama erittäin kireällä ja vauhdilla eletty vuosi oli vienyt veronsa. Eroakin pohdittiin…

Meidän suhdetta seuranneet tietää, että meillä eletään vahvasti oli kyse nousu- tai laskujohdanteesta, täysillä tuulta päin. Tasainen elämä on tylsää ja kerta me kerran eletään vain niin nauttia pitää.

Reissuun lähdön kynnyksellä käytiin kriisissä, jossa erokin kävi mielessä vahvasti. Päätimme kuitenkin lähteä reissuun kokonaisena perheenä. Vähän jännityksellä odotettiin, että miten yhdessä lähdön kanssa käy. Tuleeko reissusta yhtä taistelua? Pelastaako reissu meidän suhteen? Miten meidän perheen käy?

 

espanja – parisuhteen pelastus

Jo lennolla Malagaan me tunsimme sen, tästä alkaa uusi seikkailu ja vapaa elämä. Meidän suhteemme vapautui, molemmat rentoutuivat ja hymy nousi kasvoillemme leveämmin kuin koskaan. Hetkeäkään ei auringon alla käytetty riitelyyn, erimielisyyksiin eikä vääntämiseen. Se oli ääneen sanomaton sopimus, ”auringon alla luodaan uutta, eikä muistella vanhoja”.

Näinpä me uusimme jälleen suhteemme ja löysimme rakkauden vahvemmin kuin ennen. Paljon vanhaa hyvää säilyy mukana, mutta myös paljon uutta elämää tuli mukaan meidän suhteeseen. Voin siis todeta, että meidän suhde sai niin paljon lisää intohimoa ja onnea, päätöksellä vaihtaa maisemaa. Ja tuo maiseman vaihdos tullaan tuomaan meidän arkeen vahvasti, sillä Espanjasta etsitään kotia. Kotia, jossa vietetään aikaa auringosta ja ihanista ihmisistä nauttien. Tämä ympäristö luo niin paljon positiivisuutta parisuhteeseen, perheeseen ja ihan ihmiseen itseensä, että suosittelen sitä todellakin jokaiselle suurissa annoksissa vuosittain.

Me rakastettiin paljon useammin auringon alla, me sanottiin kauniita sanoja enemmän kuin ennen ja nautittiin koko perheenä elämästä. Täällä elämä tuntuu ihan oikeasti elämältä ja sen arvoiselta.

Olen itse niin auringon lapsi, että tarvitsen vuodessa enemmän kuin sen 2-3 kuukautta lämpöä ja valoa. Sen myös huomasi rakkaassa miehessäni, että hän avautui ja nautti täällä oikein olan takaa. Se sai minut ajattelemaan, että voiko ihminen oikeasti hyvin jos näkee auringon ja tuntee lämmön vain muutamana kuukautena kerrallaan vuodessa?

PIRISTÄVÄ YMPÄRISTÖ

Mielestäni oikeanlaiset pirteät ihmiset ja aurinkoinen ympäristö voisivat olla ihan lääkärin määräämä ympäristö Pohjolassa eläville ihmisille.

Me saatiin todella hyvälle pohjalle suhde jälleen, joka tänä vuonna täyttääkin jo 5 vuotta. Joenkin minusta tuntuisi hullulta, jos ei olisi alamäkiä sekä sieltä sitten nousuja korkeille ja upeille kukkuloille. Se kertoo suhteen vahvuudesta, siitä, että uskalletaan elää täysin omina persooninamme -rakentaen yhteistä imperiumia. Siis jos suhteessa seksikin muuttuu vieläkin astetta (tai jopa paria) intohimoisemmaksi auringon alla, haluan ehdottomasti enemmän aurinkoa.

Olen ihmisenä ”All in” -tyyppiä, siksi myös meidän suhteessa roiskuu ja rätisee. Kun sitten vastaavasti on tasapainon hetki, on aika huikeaa huomata kuinka toinen on suhteessamme se, joka saa minut rauhoittumaan ja tyynytettyä. Tiesittekö, että kun oikein kunnolla rypee niin ne onnistumiset hyvän olon vibat tuntuu x100 kovemmin. Ihan vaan vinkkinä!

 

SIISTII! OON NIIN RAKASTUNUT!!

Haluun, että sinäkin hehkutat onneasi kommentteihin!

Kuvassa me kaikki, pikkuneiti mun masussani. Vuosihan oli 2017 ja kuva on IskelmäFestareilta.

 

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *