Hae
Teräsmutsi

Kun hyvinvointi on sun elämäntyö

kaikki meistä haluaa voida hyvin

On lause, jonka haluaisi kuvitella olevan totta, mutta joka on osoittautunut kliseeksi. Hyvinvoinnin -ja liikunnan ammattilaisena sitä haluaisi uskoa, että jokainen maapallolla asustava haluaisi voida hyvin. Kun hyvinvointi on sulle elämäntyö, sitä haluaa jakaa sitä ympärilleen mahdollisimman paljon ja laadukkaasti. Kysymys kuuluu kuitenkin, että haluaako kaikki meistä todella voida hyvin?

sulle ok voi olla tarpeeksi

Ymmärsin kuitenkin tuossa taannoin, että en voi ”pelastaa” koko maailmaa, joten on keskityttävä ainoastaan niihin henkilöihin, jotka ihan oikeasti  haluavat hyvinvointiinsa parannusta. Siinä missä jollekin ”ok” -elämä voi olla tarpeeksi, toinen janoaa laadukasta elämää ja täyttymysten hyvinvointia. On tullut huomattua, että tässä fiilisten viidakossa on vain oltava rohkea ja valittava mitä itse haluaa. Sen lisäksi, että tiedän mitä itse haluan, tiedän myös mitä haluan tarjota #mutsikoutsina muille. Haluan olla aidosti jotain jollekin, en kaikkea kaikille. Tämä sama aspekti pätee myös juuri sun omaan hyvinvointiisi. Sun tarvitsee itse päättää mitä elämältäsi haluat, elää sen mukaan ja sulkea aistisi muiden mielipiteiltä, joita aivan varmasti tulet saamaan niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä.

Tämä on sulle, jolle ”ok” on tarpeeksi, se on just jees ja se on sun valinta. Kaikki me kunnioitamme sitä ja se on todellakin ok. On myös ok, jos jossain kohtaa päätät haluta muuta. On siis ok, muuttaa mieltään ja löytää jotain mikä saa innostumaan niin paljon, että se ”ok” unohtuu. Tämä on myös sulle, jolle se ”ok” ei tässä kohtaa riitä. On täysin ok haluta enemmän, muistathan kuitenkin kunnioittaa myös niitä, joille se ”ok” -elämä riittää.

mitä teräsmutsin muutosprosesseissa haetaan?

Jos sä haluat sen ”ok” -elämän, voit skipata tämän blogi-tekstin ja hyvin todennäköisesti myös kaiken materiaalini sosiaalisessa mediassa. Sillä se miten Teräsmutsi koutsaa ei ole ”ok” -elämää, vaan tajunnan räjäyttävää naarasleijonan karjaisua ja unelmia. Teräsmutsina itselleni ei riitä se ”ok”-elämä vaan haluan enemmän. Haluan ja janoan vapautta, aurinkoa, huikeaa haippi-fiilistä ja päivittäisiä Activize -övereitä. Hyvinkin vahvasti myös näitä arvoja noudattaen koutsaan naisia laadukkaamman hyvinvoinnin pariin. Mun missioni on, että vuonna 2020 on 60 000 naista/äitiä ymmärtäneet oman arvonsa ja elävät laadukkaampaa elämää hyvinvointinsa parissa toteuttaen unelmia, niitä omia sekä muiden.

Valmentajana en ainoastaan auta sinua ravinto- sekä treeni -puolen kunnostamisessa. Tärkeintä on kokonaiskuva, se sisin syy miksi harrastat tunne-syömistä? Miksi rääkkäät itsesi liki hengiltä ja palkitset yhdellä banaanilla? Miksi itket itsesi uneen, mutta et enää edes tiedä mille loppuen lopuksi itket? -Kestävät ratkaisut vaativat, aitoja tunteita ja sisimmän syyn miksi toimit tällä hetkellä kuten toimit? Kun siis etsit valmentajaa, joka ottaisi huomioon e-l-ä-m-ä-s-i eikä vain tietoa kuinka haluat painaa 10 kiloa vähemmän, olen täällä. Mulle sun onnistuminen, se matka kohti onnistumista on todellakin yksi suurimpia palkintoja elämässäni. Tuo matka antaa sinulle myös erittäin vahvan työkalun muiden ihmisten motivoimiseen, ympärilläsi.

kun haluat laatua

Oi kyllä, silloin kuuntele sydäntäsi. Ajattelin loppuvuonna 2018, etten tule varmastikkaan tekemään valmennustyötä. Ihanaa, kun saan samaan aikaan todeta olevani väärässä että myös oikeassa. Vastaan siis tällä kirjoituksella myös paljon kysyttyyn kysymykseen, ”teetkö pt-valmennuksia?”  -En ja teen. Muutosprosessi-valmennukseni eivät ole tavallisia ravinto ja treeni -valmennuksia vaan koko elämäsi hyvinvointi -valmennuksia. Ne eivät ole mitään viikon ihmedieettejä vaan uusien tapojen oppimista. Palvelujani voit pian hankkia itsellesi, SykeTriben -verkkokaupasta, jonka ansiosta käytössä ovat niin monenlaiset maksutavat kuin itse projekteissa on nykyaikainen seuranta sekä sisällöt ovat aina helposti saatavilla puhelimestasi appissa. Kanssani viestiminen on myös mutkatonta joko suoraan sovelluksesta tai riippuen palvelustasi myös WhatsAppilla / Facebookin välityksellä. Sen lisäksi saat vinkit ja mahdollisuuden hankkia tukituotteet projekteihin edullisemmin, joihinkin paketteihin kuuluu jopa automaattisesti laadukkaat lisäravinteet, jotka tukevat prosessiasi ja tuovat yhden opeteltavan uuden rutiinin mukaan.

Minulle hyvinvointisi on elämäntyö. Se miten joku muu koutsaa tai laskee sinulle ruokavalioon makrot, ei ole asiani. En koutsina lähde ”vertailu”-keskusteluun, joten jos etsit vain ohituskaistaa unelmiin ilman työtä -> en ole oikea valinta. Sillä koutsinasi osallistan sinua prosessiisi, jonka päähenkilönä olet sinä itse.

 

KIITOS, ETTÄ LUIT MIETTEENI HYVINVOINNISTA TYÖNÄ!

Mitä ajatuksia sinulle herää? Millainen on unelmien koutsisi? Kaipaatko vain aivotonta toimintaa vai osallistavaa muutosprojektia? Kuulisin mielelläni mitä sinulle valmennukset merkitsevät ja elämäsi muutosprojektin tulisi sisältää?

Jos muutosprosessi on sulle ajankohtainen nyt tai pian, otahan seurantaan Teräsmutsin IG-tilin tai terasmutsi.com:in, sillä sieltä saat ensimmäisenä tiedon verkkokaupan aukeamisesta..

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *