Hae
Teräsmutsi

NaarasLeijonien kutsuhuuto – ROOOOOAR!

ON Naarasleijonien kutsuhuudon aika -suurempana kuin koskaan

Kun vasta pyöritin aikoinaan mielessäni ajatuksia omasta yrityksestä, jo silloin näin sieluni silmin lauman upeita, vahvoja ja päämäärätietoisia naisia. Nuo naiset tsemppasivat toisiaan, jakoivat omia kokemuksiaan toisilleen sekä pitivät toistensa puolia. Yhdessä tämä NaarasLeijona -lauma loisi uuden imperiumin, jossa naiset saavat nauttia elämästään, jossa naiset muodostavat tiiviin rintaman kohdaten elämän yhdessä. Tribe of Lionesses on pian totta!

Kaikkia suunnitelmia ja tulevaa en tietenkään paljasta, mutta tällä hetkellä kokoan leijonalaumaa jo työskentelemään yhdessä omien intressien sekä yhteisen hyvän puolesta, panostamaan omaan hyvinvointiinsa sekä auttamaan myös muita panostamaan elämänlaatuunsa. Sen lisäksi tällä hetkellä tämän tueksi työstetään huikeaa digitaalista ympäristöä.

 

hetki hukassa ja takaisin vahvempana

Oon itse persoonana tunne-eläjä ja se välillä vie todella syvälle. Tosin voin kertoa, että elämän mageet jutut koen sitten myös potenssiin sata. Tässä on viime aikoina koettu jonkinlaista matala lentoa, josta jälleen noustiin. Rakastan upean Peppiina Merosen sanontaa siitä kuinka ”Feeniks-linnut nousee tuhkasta ja vahvat naiset paskasta”. Näiden turbulenssien ansiosta uskon voivani antaa laajemmin, vahvemmin ja paremmin muille. Itse arvostan juurikin kokemuksia enemmän kuin kouluista saatuja todistuksia. Ne ohjaavat nimittäin aitoihin tilanteisiin ja elämänmakuiseen meininkiin.

 

TIME FOR ACTION

On kutsuhuudon aika. On aika tiivistää joukot ja lähteä kohti päämäärää. Vahvemmat, yhteisöllisemmät ja itsevarmemmat naiset! Tämä ”Tribe of the Lionesses” karjaisee pian suuremmin kuin koskaan ! Ja nyt sulla on tsäänssi hypätä mukaan, klikkaa tästä ja lue lisää miten pääset mukaan!

 

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *