Hae
Teräsmutsi

Dreams DO come true

mua jännittää kuin ei koskaan olisi jännittänyt

Dreams DO come true, ihan oikeesti!

Noin reilu 2 vuotta sitten rupesin toden teolla unelmoimaan, opiskelemaan itsensä kehittämistä sekä johtamista ja tutustumaan muutoinkin ”sateenkaarihömppä” -maailmaksikin tituleerattuun tyyliin elää. Se mihin pisteeseen olen tullut tuosta kahden vuoden takaisesta, huh. Vetää oikeasti sanattomaksi! Kliseistä ehkä, mutta unelmat todella toteutuvat.

Pari vuotta takaperin unelmoin monista asioista ja oon jatkanut unelmoimista. Tänä vuonna tein tammikuussa elämäni ensimmäisen fyysisen aarrekartan, viime vuodelta löytyy Pinterest -versio. Mun on tosi vaikeaa välillä käsitellä, kun katson elämääni silmiin ja huomaan unelmakartan sisältöjen täyttyvän. Kuinka palkitsevaa se onkaan näiden aika rajujen vuosien jälkeen nähdä sekä kokea jotain näinkin huikeaa!

Jännä miten se mieli heittää volttia, kun unelmat soittavat. Ensimmäinen ajatus oli, että apua, kuinka siistiä. Seuraavaksi ajattelin, että miten helkkarissa tämä asia saadaan hoidettua. Mulla on vapaus töiden puolesta, mutta entä muuten? -Kaikki järjestyy aina viimein ja jos asiat ei ole järjestyneet ei olla perillä. Näinhän se oli myös tällä kertaa. Mun yksi suurimpia ja villeimpiä unelmia, on lähempänä kuin koskaan. On silti todella mielenkiintoista huomata miten ihmismieli toimii. Nimittäin ensimmäiset viisi sekuntia olin pähkinöissä ja sitten iski se epäileväinen mieli, joka kävi läpi lähes jokaisen asian joka voisi mennä pieleen. Mun onnekseni, noudatan elämässäni hullunkiilto silmissä tuota 5 sekunnin sääntöä ja sulje pois sen jälkeen tulleet ajatukset.

ENSI VIIKKO KERTAHEITOLLA TÄYTEEN OHJELMAA, YHDELLÄ PUHELULLA

Moni tietää, että oon aivan älyttömän intohimoinen unelmien tavoittelija ja että mulla on ihan selkeä polku, jota kuljen kohti sitä päämäärää. Se on itselle hakattuna päähän, että onnistun kyllä, kun tarpeeksi haluan. Silti se onnistuminen tai pienikin liekin roihahdus pääsee yllättämään ja tämä tunne on sanoinkuvaamaton. Suosittelen suurina annoksina tätä tunnetta, jokaisena päivänä useaan otteeseen ihan jokaiselle. Jokainen meistä ansaitsee unelmiensa elämän.

Tällä viikolla oon joka päivä tavannut yhden tai useamman upean persoonan, joka joko toteuttaa jo unelmiaan tai on matkalla niitä kohti. Ensi viikolla mä toteutan oman unelmiani sekä vieläpä perheeni unelmiani. Ensi viikolla lennän perjantaina Helsinkiin, josta lauantaina heti aamulla lento Barcelonaan, josta sunnuntaina sitten takaisin Malagan kautta tänne Mijakseen. Sitä kuinka kauaksi aikaa tänne palataan, en voi kertoa, koska en tiedä itsekkään. Sydämeni tänne on jo jäänyt, eli on aivan varmaa, että tänne palataan vielä ja pidemmäksi aikaa. On hullua kuinka vauhdilla tilanteet muuttuvat. Espanja on kuitenkin mulle se toinen kotimaa, tänne mun tekee aina mieli ja tänne haluan tulla.

Mua itkettää. Mua itkettää onnesta ja kiitollisuudesta. Kiitos teille kaikille ruudun toisella puolella. Tiedän, että matka Teräsmutsina on vasta alussa, mutta kiitän jokaista heitteriä sekä hyvää pöhinää kohentanutta ihmistä. Kiitos, kun tuette ja ootte mukana tällä matkalla!

Uskalsin ottaa askeleen ”tuntemattomaan” ja unelmat ottivat homman haltuun niin isolla kädellä, että nyt on luotettava täysin 110% intuitioon ja annettava mennä!

 

Sinä upea ihminen, joka luet tämän tekstin. Teethän itsellesi palveluksen ja luotat siihen ensimmäiseen tunteeseen, jonka saat elämässäsi tärkeistä asioista. Se on hyvin usein oikeassa. Unelmat eivät ole mitään ”huuhaata'” ne on oikeasti ihan saavutettavissa.

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *