Hae
Teräsmutsi
Kaupallinen yhteistyö

Kun äiti sammui – sisältää tehokkaan vinkin energisoitumiseen

Kaupallinen yhteistyö: FitLine

Kun teräsmutsin liekki hiipui

Oi kyllä, minäkin olen ihan vain ihminen. Vaikka moni muuta on arvellutkin! Siitä on jo jokunen tovi, kun liekkini hiipui ja minä ”sammuin”. Nyt kerron sinulle siitä mitä tapahtui ja miten nousin. Saat siis arvokasta tietoa jaksamisesi tueksi, varsinkin mikäli olet äiti.

kaikki heti ja nyt

Olen aina ollut ihminen, joka haluaa kaiken ja mielellään siis jo eilen. Kasvaessani ja kehittyessäni ihmisenä olen kuitenkin oppinut kuinka saan mitä haluan, silloin kun aika on kypsä Toisin sanoen, voin siis saada kaiken, mutta vasta kun olen itse tarpeeksi vahva ja kehittynyt.

Tuo kaiken tahtomisen määrä ajoi mut aika piippuun ja olinkin risteyksessä, jossa piti valita elämä energisenä tai elämä masentuneena sekä voimattomana. Koskaan valinnat eivät ole helppoja, ei ollut tämäkään. Nimittäin vaikka olisin vain päättänyt, että käännyn risteyksestä energiselle polulle, ei se olisi riittänyt. Päätöksen lisäksi olisi jaksettava kävellä risteyksestä oikeaan suuntaan ja pysyä siellä polulla. Välillä harhaillen, mutta silti aina palaten oikealle reitille. Se jos jokin tuolloin ei ollut helppoa. Aikana, jolloin jopa sängystä nouseminen, vessassa käynti ja lapselleni vaipan vaihtaminen olivat päivän parhaat saavutukset.

Päätin kuitenkin, että valitsen energisen reitin, että annan energialle mahdollisuuden saavuttaa minut ja sytyttää uudelleen liekkeihin. Kaipasin siis selkeästi jotain, jolla saan itseni jälleen vauhtiin. Projekteja, ideoita ja ajatuksia oli vähintäänkin joka sormelle, mutta se energia puuttui. Janosin sitä energiaa takaisin, olin oikeastaan aika ajoin jopa vihainen; ”kuka hitto vei mun energiat, just sillon kun niitä tarvitsin?”. Olin puurtanut niin pitkään täydellä teholla, ilman kunnon palautumista. Se kostautui, toivon mukaan viimeistä kertaa kuitenkin. Olo oli kuin juuri sohvaperunalla marathonilla.

KABOOM! liekki roihahtaa uudelleen!

Kuten aina, myös tällä kertaa ”pulmaan” löytyi ratkaisu. Yhtälö, jossa järjetön vauhti, kasaantuvat ja saavutetut asiat räjähtivät kasvoille, odotti parempaa. Löysin elämän eliksiirini. Löysin apukeinon, jolla nykypäivänä väsymys, sumuverho silmien edessä ja se harmaus mielessä ovat historiaa. Hassua, että kirjoitan tästä aiheesta blogiini juuri nyt, sillä elämän eliksiiriäni on enää yksi purkki jäljellä täällä ja se jännittääkin.

Mun eliksiirini, mun Teräsdrinkkini, joka toimii kuin unelma, AINA. Se on FitLine Activize OxyPlus. Activize on juoma täynnä b-ryhmän vitamiineja sekä tujauksen verran luonnollista guaranauutetta (joka kasvatetaan ainoastaan PMI:n käyttöön eli laatustandardit kunnossa). Yksikään aamuni ei ala ilman tätä juomaa (+aamuisin myös siis lisään aamujuomaan) sen lisäksi jokaisena päivänä ylläpidän energiatasojani muutamalla annoksella päivän mittaan. Onnekseni ystäväni esitteli tämän tuotteen minulle, yhtäkään päivää en enää halua olla ilman. Activize todella aktivoi minut hiusjuuresta varpaisiin asti!

Tämän juoman avulla mun elämäni kirkastui, energiatasot nousi stabiilisti erinomaiselle tasolle ja kehossa tuntuu superhyvältä.

Klikkaamalla tästä, voit ostaa Activizea itsellesi ja karkoittaa väsymyksen. (jos kaipaat neuvontaa tämän tai jonkun muun tuotteen kanssa, ota rohkeasti yhteyttä minuun.)

 

 

Kaupallinen yhteistyö: FitLine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *