Hae
Teräsmutsi

LIVE AND WELL in Espanja

herätyskello soi tänään kl 07, LIVE AND WELL Espanja!

Ja voin todella todeta, että hyppäsin sängystä ylös. Tänään oli se päivä, jolloin lähdettiin matkaan, kohti Espanjaa. Heti aamusta oli jo älyttömän onnellinen ja kiitollinen olo. Sellainen lämmin fiilis sisällä, joka laittaa hymyilemään kuin juntti. Ensin tiedossa oli parin tunnin ajomatka, sitten neljän tunnin lento ja viimeisenä puolen tunnin ajomatka. Tänään me ollaan reissattu toden teolla.

Tämän julkaisun tarkoituksena oli nyt vain ilmaista, että koko perhe on ehjin nahoin kohteessa siis täällä Espanjan auringon alla.. Erityisesti mulla itselläni on todella hyvä olla, siis nautin tasaisesta asfaltista, auringosta, lämmöstä, iloisista ihmisistä, merestä ja monesta muusta. Jo pelkästään pikainen kauppareissumme sai mulle niin älyttömän hyvän fiiliksen aikaan.

Motivaatio elämääni ja tavoitteisiini nousi 100%, kun saavuttiin tänne. Huomasin tuossa kivutessamme autolla kohti määränpäätä, toteavani; ”kiitos rakas, tässä on kaikki just nyt ja tämä oli just se juttu mitä tarvitsin yhdessä sekä erikseen.”

Mijas on nyt meidän koti.

 

Toivon mukaan sinunkin viikkosi on alkanut yhtä onnellisissa merkeissä, kuullaan taas aivan pian, nyt tämä perhe kömpii vällyjen alle.

 

 

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *