Hae
Teräsmutsi

Intohimojen valtakunta – seuraajien TOP3 seksimusat

Keskiviikko – omistettuna intohimoille ja seksille.

Seksi on yksi rakkauden osoittamisen väylä. Teräsmutsin mielestä se kaikkein intohimoisin ja voimakkain.

Seksi on sen aiheuttaman mielihyvän lisäksi myös huikea tapa osoittaa rakkautta ja harrastaa hyötyliikuntaa. Näin Ystävänpäivän kynnyksellä halusin jälleen puhua seksistä, seksuaalisuudesta sekä ”äidin himoista”. Sen lisäksi kysäisin Instagramin puolella seuraajiltani heidän lempparimusaa makkarin puolelle.

Millainen seksi vie intohimojen valtakuntaan?

Vaikka kaipaan itsekkin sännöllisin väliajoin sitä ihan vain ”kuksimista” – haluan enemmän sitä tunteiden täyteistä seksiä. Huomasitko muuten, sanoin ”haluan” se on ensimmäinen avain tyytyväiseen ja onnelliseen seksiin. Kerro kumppanillesi mitä haluat, uskalla kertoa omista intohimoistasi sekä siitä mikä sinut sytyttää. Paljon puhutaan kuinka naiset ovat niitä, jotka kaipaavat ”tuntien esileikkiä” itse en koe kuuluvani siihen kastiin. Rakastan kyllä kiehnätä ja nauttia toisen kehosta pidemmänkin kaavan mukaan, mutta olen erittäin liekeissä myöskin aktista ja rajummista otteista. Olen todella pitkälle kaikissa elämäni osa-alueissa tunne-ihminen, tästä syystä en ole koskaan saanut irti pidemmän päälle pelkistä ”seksi-suhteista” yhtään mitään. Hetken pelkkä seksi voi tuntua hyvältä, mutta nopeasti kaipaan sen ympärille lisää intiimyttä ja juurikin sitä tunne-sidettä.

ÄITI JA SEKSUAALISET HALUT

Äidille kuuluu yhtäläiset oikeudet olla seksuaalinen ja kertoa himoistaan. Olen huomannut kuinka äiti yhdistetään kodin hengettäreen, joka loihtii lapsille ruuat, pesee puolisonsa pyykit, sitten nukkumaan vain jotta seuraavana päivänä taas voidaan todeta tämän saman oravanpyörän alkavan alusta. Haluan ehdottomasti omalta osaltani kumota sitä vanhentunutta ajatusmallia, jossa nainen ei saa haluta saati puhua omista seksuaalisista tarpeistaan ääneen. Sillä vaikka me äidit oltaisiinkin arjen sankareita, ollaan me myös niitä, jotka kaipaisivat hetken huomiota vain itselleen. Siihen hetkeen on huikean helppo yhdistää pieni hieronta ja sen jälkeen jatkaa siitä sitten aikuisten väliseen kanssakäymiseen, seksiin. Jokainen äideistä on kuitenkin myös nainen. Emme me äitiyden jälkeen saa kadottaa omia perustarpeitamme, sillä ne ovat ne joilla pidämme itsemme hyvinvoivina. Hyvinvoiva äiti tarkoittaa myös hyvinvoivia lapsia sekä kokonaisuutena perhettä.

JUURI SILLOIN KAIKISTA VÄSYNEIMMILLÄÄN

Totuus varmasti monessa lapsiperheessä on se, että ihan aina ei oikeasti energia tunnu riittävän pitkän päivän jälkeen lemmen leikeille. Omasta kokemuksesta totean, että juuri niinä väsyneimpinä hetkinä on parasta vähän tuupata itseään puolison kylkeen ja todeta, että nyt on meidän kahden hetki. Juuri silloin se kaikkein vahvin tunne tulee esiin. Toinen huikean mahtava vaihtoehto on se, että heräätte aamulla hetkeä aikaisemmin kuin muu perhe ja aloitatte aamun rakastamalla toisianne olan takaa. Näin päivä alkaa aina aivan älyttömän hyvällä ja onnellisella ololla.

BONUS: Siis tämä on oma lempparini, jonka itse asiassa ajattelin vielä ennen lähtöämme, käydä toteuttamassa eli yllättämässä mieheni. Nimittäin yllättäen hänet kesken työpäivän rakkauden täyteisellä hetkellä. Kun lapsi sitten on illalla saatu nukkumaan voitte olla varmoja, että on kakkoskierroksen aika.

Äiditkin ansaitsevat intohimoa kaiken sen arjen puurtamisen keskellä!

Ottakaa kantaa, oliko lasten ollessa pieniä teidän vanhempien vaikeaa löytää aikaa saati energiaa intohimolle?

Pyysin Instagramissa seuraajiani listaamaan omia lemppari-biisejään sensuelleihin hetkiin, nämä ovat mahtavia, kun saatte hetken aivan kahdestaan. Tai sitten voitte vain iskeä autossa volat kaakkoon ja nauttia kesken päivän pikaisesti toisistanne.

 

SEURAAJIEN TOP3 -SENSUELLIT BIISIT:

 

Chris Isaac – Wicked game

Marvin Gaye – SNBRN

Croatia Squad – Pop your pu**y

 

Ei huonoja vaihtoehtoja hiljaisuudelle.

 

xx  Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *