Hae
Teräsmutsi

#Mutsienvallankumous -KIERTUE

KUINKA SIISTIÄ? – SIIS #mutsienvallankumous

Lauantai-aamu

Se alkoi samaan tapaan kuin jokainen aamu, aamu-juomalla ja pusuilla tyttäreltäni. Poikkeuksena, että tänä aamuna myös mieheni on kotona, joten pusut tulivat häneltäkin. Näin lauantai-aamun alkajaisiksi ajattelin, että kerron tänne blogiinikin tuosta huikeasta kiertueesta, joka toukokuussa on tiedossa. Siis yhdestä suurimmista unelmistani, jonka tänä vuonna toteutan. Tämä vuosi 2019 on ihan selkeästi unelmieni vuosi, jolloin teen enemmän töitä unelmieni eteen kuin koskaan aikaisemmin. Juuri siksi suosittelen sinuakin lukemaan ajatuksella tämän blogin sekä toimimaan heti.

#MUTSIENVALLANKUMOUS -KIERTUE, TARINA SEN TAKANA

Kun perustin yritykseni vuonna 2016, tiesin jo silloin haluavani lähteä kiertueelle ympäri Suomen. Silloin kuitenkaan tietämättä, että mihin kiertueeni liittyisi. Hyvinvointia, motivoivaa fiilistä ja liikuntaa -näin ajattelin silloin. Noin vuosi sitten ajatus omasta kiertueestani nosti jälleen päätä ja vihdoin tiesin myös, että millainen kiertue olisi tiedossa. Jatka siis lukemista mikäli #mutsienvallankumous -KIERTUE kuulostaa kiinnostavalta, lopussa myös pieni tärppi lippukaupoille, VAIN BLOGIN LUKIJOILLE.

#mutsienvallankumous -KIERTUE lähtee kiertämään toukokuussa kahdeksan paikkakuntaa ja kokoaa naarasleijona -lauman puhaltamaan yhteen hiileen. Olen aina saanut kiksit muiden motivoimisesta ja suoranaisesti liekittämisestä elämänsä teräksisimpään terään. Tämä kiertue on täynnä juurikin itsevarmuutta, naisenergiaa, motivaatiota ja #fierce – asennetta.

Teräsmutsi lähtee reissuun ympäri Suomen

Koko toukokuu täynnä tykitystä! Tällä kiertueella Teräsmutsi rohkaisee äitejä elämään unelmiensa elämää, ajattelemaan enemmän itseään sekä tarjoaa opit kuinka viedä hyvinvointi seuraavalle tasolle. Kiertueella keskitytään vain ja ainoastaan siihen miten äidit saavat tästä vuodesta sekä elämästään enemmän irti.

Haluatko siis tehdä todellisen vallankumouksen elämässäsi ja huomata miten kaikki mistä unelmoit voi olla mahdollista? Haluatko löytää sen potentiaalin kipinän, joka sisälläsi kytee ja sytyttää sen liekkeihin? Sinulla on loppuelämäsi aikaa elää unelmiesi elämää, tässä tapahtumassa voit löytää sen unelman ja saada potkun lähteä toteuttamaan sitä. Tässä tapahtumassa voit saada itsevarmuutta ja löytää sisältäsi varsinaisen NaarasLeijonan. Tässä tapahtumassa se ok -elämä muuttuu SUPER-elämäksi. Oletko elossa vai elätkö? -Tule toteamaan se paikan päälle.

Tätä kiertuetta on toivottu sekä pyydetty paljon, nyt se toteutuu. Nyt on NaarasLeijonien aika kasata joukot ja alkaa elämään myös itselleen. Tällä kiertueella äidit saapuvat ovista äiteinä, mutta ovat tämän hetken Naisia velvollisuuksilla ainoastaan itseään kohtaan. Tämä kiertue on ensimmäinen askel #mutsienvallankumousta ! VAIN kiertueelle osallistujat saavat etuosto-oikeuden sekä tiedon Suomen mageimmasta äitien omasta All-access -passista. TÄTÄ ET HALUA MISSATA!

#mutsienvallankumous on kyse ennen kaikkea vertaistuesta, oman sisäisen kipinän liekittämisestä ja eritoten siitä mikä on se elämä, jota haluat elää itsellesi sekä perheellesi.

HYVINVOINTI – TALOUS – SEKSI – YSTÄVYYS

Lippuja myydään rajoitettu määrä, jotta tapahtumat pysyvät intiimeinä. Varmista siis oma paikkasi tästä nyt!

Missä #mutsienvallankumous -kiertueen paikkakunnista me nähdään?

Vain blogini lukijoille, ostaessasi liput mihin tahansa #mutsienvallankumous -KIERTUE stopille, SAAT itsellesi etukupongin All Access-passiin sekä yllätyslahjan kaupan päälle! Etu voimassa 26.2. asti!

 

Ihanaa lauantai-päivää, askelia kohti unelmia!

 

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *