Hae
Teräsmutsi

Hei me muutetaan! -ihan vaan Espanjaan

Hola a todos! Pian, aivan pian hypätään koneeseen ja otetaan suunnaksi uudet seikkailut. Oon ihan super super superinnoissani tästä kaikesta. Siis alle kaksikymmentä päivää lähtöön!

Todella moni on sosiaalisessa mediassa sekä ihan f2f kuullut meidän Espanjaan lähdöstä. Se on itse asiassa tuntunut olevan aika monelle kuuma peruna ja toki kun Suomessa ollaan niin myös suurien ihmettelyiden aihe.

Oliko sen suunnittelu ihan läpihuutojuttu ja oliko kaikki alusta asti helppoa?
Oliko meillä optimaalisin tilanne, eli jonkun määritelmän mukaan vähintään 10-20 tonnia rahaa valmiina reissuun? Oliko kaikki suunniteltu päivälleen, liki minuutilleen?

Oon aina ollut sitä mieltä, että elämää eletään nyt. Se menee ohi jos et ota hommaa haltuun ja ryhdy toimiin. Ja näinhän ajattelen edelleen. Jo lukion penkillä istuessani tiesin, että lähden Suomesta lämpimään ja auringon alle. Niin itse asiassa olin päättänyt tekeväni heti, kun valkolakin kutreilleni laskisin. Siihen lukion loppuun tuli ”pieni” sekoittaja, niin siis nykyään nimeä Teräsdaddy totteleva mies. Tähän mieheen rakastuin ja siitä alkoikin sitten todellinen saippuooppera -suhde, josta ei käänteitä todellakaan puuttunut eikä vieläkään puutu. Vuosia vierähti, sittemmin meistä tuli perhe ja nyt tilanne on kypsä lähtöön. Niinpä tässä on nyt suunnilleen vuosi enemmän ja vähemmän suunniteltu lähtöä, siis haaveiltu ja unelmoitu. Edellä mainittujen lisäksi on katsottu asuntoja, eri alueita ja kartoitettu erilaisia vaihtoehtoja.

Elämä on tässä ja nyt, liika suunnittelu pilaa kaiken jännityksen elämästä ja lentoja tulee liki joka päivä takaisin.  Niinpä loppuen lopuksi meillä on varattuna asunto ja lennot kohta ostettuna. Sillä mennään ja katsotaan mitä elämä tuo aurinkoisessa ja positiivisten ihmisten maassa.

Sen suurempia suunnittelematta, Teräsdaddy jää pikkuneidin kanssa kotiin ja minä pääsen rakastamani työn eli valmentamisen ja sparraamisen hyvinvoinnin osa-alueiden pariin. Odotan malttamattomana, että päästään sorvin ääreen tiimiläiseni kanssa ja ennen kaikkea, että Jade pääsee nauttimaan ajastaan isänsä kanssa. Aika luksusta!

Yksi juttu ulkomaille muutossa, josta meiltä on kysytty ja josta haluan puhua on taloudellinen puskuri. Todella moni suomalainen on todennut, että rahaa pitää olla vähintään kymppitonni, mutta aina parempi jos on parikymppiä takataskussa. Muuten on turha haaveilla ulkomaille lähdöstä. Tästä asiasta olen eri mieltä, sillä tuollaiset lauseet saavat nimenomaan aikaan sen, että ihmiset eivät uskalla unelmoida ja lähteä ennen kuin ovat ryppyisiä eläkeläisiä, jolloin energiaakaan ei ehkä ole niin paljoa.

Kun järjestää omat työprojektinsa niin, että voi tehdä niitä mistä vain ja nimenomaan näkee mahdollisuutena toisenkin maan kuin vain kotimaansa, puskurin ei tarvitse välttämättä olla niin suuri. Totta kai jos ajatuksissa on lähteä vain löhöilemään ja olemaan tekemättä mitään, sitten ainakin mun elämäntyylillä tuo parikymppiä on jopa vähän. Silti sanoisin, että käyttäen mielikuvitusta ja uskaltamalla hypätä voit löytää upeimmat kokemukset, mageimmat ideat ja saavuttaa villeimmät unelmasikin.

Unohda muiden höpötykset ja keskity siis siihen mitä sinä ihan oikeasti haluat. Lähde sen perään.

Sä saat just sen mitä haluat!

 

xx Teräsmutsi

2 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Oi vau! Kerro lisää.. mihin päin? Kauan? Mitä teet siis sielä? Jne. ? mitä pakkaat mukaan? Kerro myös lisää teidän saippuaoopperasta. ??

  • Teräsmutsi kirjoitti:

   Lähdetään Aurinkorannikolle. Tullaan kesän kynnyksellä takaisin 🙂 Teen töitä etänä sekä myös paikan päällä hyvinvoinnin ja liikunnan parissa.
   Voisin kirjoittaa oman julkaisun siitä mitä lähtee mukaan… Ja tuosta saippuaoopperasta eli meidän suhteeesta voikin lukea jo hieman täällä blogin puolella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *