Hae
Teräsmutsi

Teräsmutsi – persoona brändin takana

Mikä on ajatus Teräsmutsin takana?

Pala kerrallaan lähdetään tutustumaan peroonaan sekä ajatukseen Teräsmutsin takana. Pakitetaan sen verran, että uudetkin lukijat pääsee mukaan perimmäiseen ideaan Teräsmutsin takana. Teräsmutsin pohjimmainen missio on sparrata naisia sekä juuri erityisesti äitejä onnellisemmiksi tekemällä heistä hyvinvoivempia ja vauraampia. Teräsmutsi on mukana erilaisissa projekteissa, joissa tähdätään hyvinvoinnin viemiseen nextille levelille. Teräsmutsin ajatus on ylistää naiseutta sekä ajatusta siitä, että äiti on paljon muutakinkuin vain tissi tai tiskari. Äiti on nainen haluineen ja omine tarpeineen.

 

Kuka sitten oikein on Teräsmutsi?

Teräsmutsin brändin takana häärää nimensä mukaisesti the original Teräsmutsi, Henna Heikka. Liikunnan sekä hyvinvoinnin ammattilainen, some-vaikuttaja, innostunut treenari, äiti ja nainen isolla N:llä. Sen lisäksi hän on yhden miehen kihlattu ja äiti yhdelle pienelle reilun vuoden ikäiselle prinsessalle. Teräsmutsi on muiden sparraamisesta ja voimaantumisesta energiansa saava nuori nainen. Teräsmutsilla on ajatus maailmasta, jossa NaarasLeijonat pitävät yhtä tsempaten toisiaan laadukkaampiin elämän valintoihin.

xx Teräsmutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *