Hae
Teräsmutsi

TM-RUNDI

Tiedän, tätä postausta on moni odottanut. Eritoten te mahdolliset yhteistyökumppanit! Syksyllä 2018, Teräsmutsi lähtee kiertueelle ympäri Suomen. Tavoitteenaan motivoida, inspiroida ja luoda nuorille opiskelijoille oman elämänsä suuntaviivat ja aarrekartat tulevaisuuteen. Muutama vuosi sitten, vieraillessani omassa lukiossani, huomasin kuinka tuuliajolla nuoret ovat omien tavoitteidensa, työuriensa ja ennen kaikkea itsensä kanssa. Siitä asti, olen pohtinut kuinka motivoida ja päräyttää oikeasti nuoret hereille, kaappaamaan elämänsä omiin käsiinsä. Vihdoin siitä tulee konkretiaa, kun Teräsmutsi lähtee kiertueelle ja laittaa ”opiskelijat elämänsä teräkseen!” Jokaiselle paikkakunnalle Teräsmutsi tuo myös vierailevan, paikallisen inspiraattorin kera oman teräksisen tarinansa. Päräyttävään päivään kuuluu, muun muassa; -Teräksistä toimintakoulutusta -Timanttista mielen sekä kehon aktivointia -Tiimityöskentelyä (sekä sisältöä, jota käymme yhteistyökumppaneiden kanssa suunnittelemaan) !TERÄSMUTSIN RUNDIN -päivän hinta käydään läpi paikkakunta kohtaisesti! NYT YHTEISTYÖKUMPPANI HEREILLÄ! Bongaa lähin paikkakuntasi ja viestitä minua yhteistyön merkeissä viimeistään 30.8.2018 ETSIN! Pienyrittäjän majoitusliikettä, teräksistä autoliikettä, päräyttävää vaateliikettä sekä paikallista terästarinaa. Mikäli osaat ohjata minut suoraan oppilaitoksien pariin, apu on tervettullutta. (Yläasteet, lukiot sekä ammattikoulut) MEDIAN EDUSTAJA Ota suora yhteys Teräsmutsiin sivuiltani löytyvin yhteystiedoin. KIERTUE PAIKKAKUNNAT: Etelä-Karjala – Lappeenranta Etelä-Savo – Mikkeli Pohjois-Savo – Kuopio Kymenlaakso – Kouvola Uusimaa – Hyvinkää Länsi-Uusimaa- Espoo Kanta-Häme – Hämeenlinna Päijät-Häme – Lahti Varsinais-Suomi – Turku Satakunta – Pori Pirkanmaa – Tampere Etelä-Pohjanmaa – Seinäjoki Pohjanmaa – Vaasa Pohjois-Pohjanmaa – Oulu Kainuu – Kajaani Lappi – Rovaniemi LET’S ROCK TOGETHER! -TERÄSMUTSI, Henna Heikka +358 50 316 00 00 hensku@terasmutsi.com